.

Seriale Netflix, apreciate all time.

Kuzgun este unul dintre cele mai recente seriale TV turce de pe lista noastră. Ready for all the amazing movies and TV shows Turkey has to offer? Comedy, drama, romance, horror and much more – these films and series have something for everyone.

5 Putere și glorie/Diriliş: Ertuğrul.

.

The Other Boleyn Girl. Lansare originală: 2019 – 2020. Netflix - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online.

5 Putere și glorie/Diriliş: Ertuğrul.

Vizionează oricât, oricând vrei. 3 Ultimul protector al orașului/The Protector. În mod radical, povestea acestui serial TV este despre cei doi polițiști și familiile lor.

NETFLIX a investit mult in productiile turcesti publicul a ramas impresionat de serialele turcesti de VEDETELE din TURCIA care au cucerit publicul international. 4 Iubirea.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die.

Astfel, exista numeroase seriale turcesti bune pe Netflix de care sa te bucuri.

1. Curs pentru începători/Love 101.

. .

8.
.
Pe Netflix există o varietate foarte mare de seriale turceşti.

Și în multe cazuri, dragostea nu este singura laitmotiv care ii misca pe principalii sai interpreti dar pe altii la fel de interesante precum cei din cele mai cunoscute seriale.

Partenerul ei din serial, Erhan, este jucat de Mehmet Günsür (cunoscut la noi pentru rolul prințului Mustafa din „Suleyman Maginificul”).

de Roxana Mirea, 23 aprilie 2023, 16:00. . 1.

Din distribuție fac parte Serhat Teoman, Duygu Yetis, Derya Alabora Despre serial. Intră în culisele serialelor și filmelor Netflix,. Jun 18, 2021 · Sezonul 1 a fost lansat în decembrie 2019, cel de-al doilea în septembrie 2020, iar cel de-al treilea a avut premiera la Netflix foarte recent, pe 17 iunie. 50. 1 Cele mai bune 5 seriale turcești de la Netflix.

Chiar și în zilele noastre, Netflix transmite, de asemenea, seriale turcești sub brandul Netflix Originals.

Atiye. .

Curs pentru începători/Love 101.

Vizionați seriale turcești de dragoste, de acțiune, drama sau comedii, mai vechi sau mai noi din confortul casei dumneavoastre.

Curs pentru începători/Love 101.

Vizionează oricât, oricând vrei.

Te așteaptă o mulțime de titluri.